Skip to main content

Световният конгрес на МТФ започва в неделя в България

11 Sep 2014
Press Release

Конгресът на Международната транспортна федерация (МТФ), който се провежда на всеки 4 години се открива тази неделя, 10-ти август в София, България.

Събитието ще се проведе от 10 до 16 август. На конгреса се вземат най-важните решения на МТФ, като принадлежащите към него профсъюзи определят програмата за следващите четири години и избират свой изпълнителен съвет, президент, заместник-президенти и генерален секретар.

Приблизително 1800 делегати и участници от 371 синдиката в 116 страни, са регистрирани за 43-трият конгрес в 118-годишната история на МТФ.

Цялото събитие може да бъде проследено онлайн, докато се провежда, на сайта www.itfcongress2014.org, във фейсбук www.facebook.com/ITFglobal и Туитър https://twitter.com/itfglobalunion (хаштаг NoITFcongress2014).

Конгресът ще се проведе в Националния дворец на културата в София, като домакин на събитието са принадлежащите към МТФ български съюзи, със специалната подкрепа на Съюза на транспортните синдикати в България (СТСБ).

Ще бъдат публикувани допълнителни прессъобщения преди и по време на събитието.

КРАЙ


За медиите

Относно МТФ
Международната Федерация на Транспортните работници (МТФ) е глобална организация, представляваща над 4.5 милиона транспортни работника в около 700 профсъюза в над 150 държави по целия свят. За повече подробности вижте www.itfglobal.org/about-us/index.cfm


Относно Конгреса на МТФ
Конгресът е форумът на МТФ, на който се вземат най-важните решения и принадлежащите към него профсъюзи имат възможност да определят курса, който организацията ще поеме през следващите четири години. На него се избира изпълнителният съвет на МТФ, президентът, вице-президентите и генерален секретар. За да научите повече, посетете www.itfglobal.org/about-us/congress.cfm

Уебсайтът на Конгреса на МТФ
Конгресът на МТФ има свой самостоятелен сайт www.itfcongress2014.org, на който има всичко – от отразяване на живо до филми, снимки и документи.

Регистрация на медиите
Медиите, които желаят да посетят събитието са поканени да се регистрират предварително на www.itfcongress2014.org/registration; местата са ограничени и може да не е възможно да се намери и осигури такова в София.

Филм и снимки
Снимки за медиите могат да бъдат свалени от www.itfcongress2014.org/film-images. Те са предоставят без такса. Не се изисква кредитна карта.

Медиен контакт
Контакт с медиите до 10 Август осъществява Сам Доусън, а след това по време на конгреса – Дарън Барнет Email: darrin.barnett@mua.org.au
 
Web: www.itfcongress2014.org  
Facebook: www.facebook.com/ITFglobal
Twitter: https://twitter.com/itfglobalunion

For more information contact ITF press officer, Sam Dawson.
Direct line: + 44 (0)20 7940 9260.
Email: dawson_sam@itf.org.uk

International Transport Workers' Federation - ITF:
HEAD OFFICE
ITF House, 49 - 60 Borough Road, London SE1 1DS
Tel: + 44 (0) 20 7403 2733
Fax: + 44 (0) 20 7375 7871
Email: mail@itf.org.uk
Web: www.itfglobal.org

Post new comment

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.